Hasznos tippek, trükkök kisvállalkozóknak

hasznos a blogon

Kedves Látogató!

Új lépésként elindítom a blogom itt a weboldalon. Elsősorban hasznos hírek, cikkek iknformációk kerülnek megosztásra. Olyanok, melyek közvetlen érintik a kisvállalkozókat. Legyen szó a legújabb weboldal trendekről vagy éppen elrettentő példákról. Segítség az arculat kiválasztásához épp úgy megtalálható majd, mind a letölthető sablonok

Elsőként ejtsünk pár szót az indulásról. Önnek is van egy jó jó ötlete, amit szeretne megvalósítani de nem tudja hogyan? Motivációként ajánlanék pár könyvet, melyek segítenek az idulásban:

Wolf Gábor: Kisvállalati Marketing Biblia

Véleményem szerint minden kezdő vállalkozónak el kellene olvasnia ezt a könyvet. Hasznos és gyakorlatias tanácsokat találunk benne, amely szinte minden vállalkozás számára “átfordítható”. Az eddigi unalmas weboldalunkból vevőgyárat csinálhatunk, a nyűgöt jelentő szórólapjainkat jövedelmezővé tehetjük. Ne csak olvassuk, használjuk is a könyvet!

Tonk Emil: Üzleti Patika

Régóta tanítja, hogyan is legyünk sikeres vállalkozók. A megjelenéstől kezdve a telefonáláson át a sikeres üzletkötésig szinte mindenre találunk “gyógyírt” a könyvében. Volt szerencsém személyesen is találkozni Vele és megismerni legendás humorát. Ez utóbbiról külön könyve is megjelent. Valóban mulatságos!

Kellemes időtöltést